a

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem nulla consequat. Aenean massa.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙA 210-3252103

CATEGORIES

FASHION

Η μόδα και το στυλ είναι στο DNA σου; Μια walk-in closet είναι ο δικός σου παράδεισος, κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σου;
Παίζεις τις κολλεξιόν και την ιστορία κάθε σχεδιαστή στα δάχτυλά σου; Χαρακτηρίζεσαι ο fashion γκούρου όλης της παρέας;
Ανάλογα με το στυλ του καθενός σκανάρεις και βγάζεις το ψυχολογικό του προφίλ;
Δεν είσαι fashion victim αλλά ξεχωρίζεις για το δικό σου μοναδικό στυλ;
Σε σταματάνε στο δρόμο για να ρωτήσουν που βρήκες τα edgy αξεσουάρ σου; Ήρθε η ώρα λοιπόν να γίνεις κι εσύ μέρος της Stardust!

LIFESTYLE

Θεωρείς αποστολή στη ζωή σου να ταξιδέψεις τον κόσμο όλο; Να καταγράψεις και να χαρτογραφήσεις από πιο high end και πρωτότυπα μέρη μέχρι τις μυστικές γωνιές και νέες αφίξεις της κάθε πόλης;
Είσαι μάνα-κουκουβάγια και θέλεις να μοιραστείς τα βιώματα και τις εμπειρίες σου με τρόπο αλλιώτικο; Έχεις δημιουργήσει νέο σύμπαν για τις μαμαδίστικες ανησυχίες και χαρές, και ήρθε η ώρα να μυήσεις και τις υπόλοιπες μαμάδες στο κίνημα;
Είσαι τοπ υποστηρικτής όλων των εκφάνσεων και φάσεων healthy living; Είσαι το test drive για κάθε νέο sport innovation; Ήρθε η ώρα λοιπόν να γίνεις κι εσύ μέρος της Stardust!

FOOD & ΒΕVERAGE

Έχεις πάθος με τη γαστρονομία; Είσαι ο άνθρωπος οδηγός για τους φίλους σου για το που θα βγείτε και τι θα πάρετε; Ξέρεις πιο cocktail θα πεις σε πιο bar και όλα τα συστατικά του; Είσαι ένας «μικρός Τσελεμεντές», έχεις εφεύρει νέες τεχνικές και μεθόδους στη μαγειρική; Ξέρεις στο delicatessen ή το βιολογικό της γειτονίας σου όλους τους κωδικούς; Είσαι ο άνθρωπος που δεν παίζεται στις συνταγές, αλλά δίνει στους άλλους το πλύσιμο των πιάτων; Θεωρείς το food styling μια ανώτερη μορφή τέχνης; Ήρθε η ώρα λοιπόν να γίνεις κι εσύ μέρος της Stardust!

Home

Είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι το Do-It-Yourself είναι μία νέα μορφή τέχνης; Πιστεύεις ότι ένα κλιπ χαρτιών έχει 358+1 διαφορετικές χρήσεις; Σου αρέσει να μοιράζεσαι οποιαδήποτε είδηση ή τάση σχετικά με το σπίτι και νιώθεις ότι πιάνουν αρκετά τα χέρια σου για να τις εφαρμόσεις και στο δικό σου; Είναι το σπίτι ο αγαπημένος σου χώρος και θέλεις να γίνεις ένας νέος Μπομπ ο Μάστορας; Ή είσαι ένας μαστροχαλαστής που προσπαθεί να γίνει επαγγελματίας μέσα από τη δοκιμή και την εμπειρία; Ήρθε η ώρα λοιπόν να γίνεις κι εσύ μέρος της Stardust!

BEAUTY

Πιάνεις πινέλο και μεγαλουργείς στο eyeliner; Είσαι μια κινητή beauty εγκυκλοπαίδεια του contouring & του strobing; Ακούς άρωμα και αναλύεις τις νότες του βλ. μεσαίες, βάσης, κορυφής; Βλέπεις βούτυρο καρύδας, ωμό κακάο και καστανή ζάχαρη και σκέφτεσαι την επόμενη μάσκα απολέπισης; Το μπουντουάρ σου είναι ένας ναός καλλυντικών; Τα περισσότερα comments στα posts σου, αφορούν τα προϊόντα και τα tips & tricks του make-up σου; Θεωρείς το crash-test καλλυντικών κάτι σαν καθήκον σου στην ανθρωπότητα; Ήρθε η ώρα λοιπόν να γίνεις κι εσύ μέρος της Stardust!

WELLNESS & FITNESS

Είσαι ίνστα υποστηρικτής όλων των εκφράσεων και φάσεων healthy living? Συνήθως ζεις την πόλη σου σε running pace 9,5? Παίζεις τις συνταγές με λαχανίδα στα δάχτυλά σου; Τα super food δεν είναι κάτι προαιρετικό, είναι ξεκάθαρα στάση διατροφής στη ζωή σου; Είσαι το test drive για κάθε νέο sports innovation? Στα ταξίδια σου δεν απουσιάζει από τη βαλίτσα ένα ζευγάρι running shoes, γιατί θα τρέξεις και το ξέρεις…Σκέφτεσαι να τα αφήσεις όλα για να γίνεις yoga ή pilates instructor?  Ήρθε η ώρα λοιπόν να γίνεις κι εσύ μέρος της Stardust!

PARENTING

Είσαι μάνα-κουκουβάγια ή σούπερ ντούπερ νταντ και θέλεις να μοιραστείς τις καθημερινές αποστολές σου και να μιλήσεις για τις εμπειρίες σου σαν αυθεντικός ινσάιντερ; Έχεις δημιουργήσει νέο σύμπαν για να βρίσκεις λύσεις στις μαμαδίστικες ανησυχίες, και ήρθε η ώρα να μυήσεις και τις υπόλοιπες μανούλες στο κίνημα; Πιστεύεις ότι το parenting είναι ένα community που αυξάνεται διαρκώς και ότι ήρθε η ώρα να καταλάβει το διαδίκτυο παρουσιάζοντας τους καθημερινούς του άθλους του κάθε γονιού; Ήρθε η ώρα λοιπόν να γίνεις κι εσύ μέρος της Stardust!

TECH

Είσαι πορωμένος με την τεχνολογία, ξέρεις ημερομηνία κυκλοφορίας κάθε προϊόντος και τα χαρακτηριστικά του; Νιώθεις ότι είσαι gadget-freak, θα ήθελες να ζεις στο Τόκυο και δεν αντέχεις να μένεις πίσω στις εξελίξεις; Βλέπεις τους tech influencers να κάνουν unboxing δίνοντας το feedback τους και πιστεύεις ότι έχεις να δώσεις αυτό το κάτι παραπάνω; Είσαι ένας γιόντα του gaming και θες να μοιραστείς τη γνώση με το υπόλοιπο community των πιστών gamers ή να αποκαλύψεις τα μυστικά σου για να περνάς τη μία πίστα μετά την άλλη σαν να μην υπάρχει αύριο; Ήρθε η ώρα λοιπόν να γίνεις κι εσύ μέρος της Stardust!

Αν μια από τις παρακάτω κατηγορίες σε εκφράζει και θέλεις να γίνεις ο επόμενος content creator που θα καθορίζει τις τάσεις, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την ειδική φόρμα και γίνεις κι εσύ μέρος του δικού μας digital γαλαξία. Επίσης μην ξεχνάς να έχεις τις Social Media σελίδες σου ανοιχτές στο κοινό, για να σε γνωρίσουμε καλυτέρα και γρηγορότερα.
Εάν είσαι ο κατάλληλος η Stardust θα επικοινωνήσει μαζί σου για να κάνετε μαζί επόμενα δημιουργικά βήματα.